Επικοινωνία

ΜETSIKAS RESIDENCE
Λιμένας Θάσου
τηλ.: 25930 23200
κιν.: 6975907850
email.: [email protected]
Βρείτε μας στο χάρτη

Παροχες


Τοποθεσία


Metsikas Residence χτίστηκε το 2009. Παρέχει standard δωμάτια, standard σουίτες, deluxe σουίτες και την σουίτα executive η οποία είναι ιδανική για μεγάλες οικογένειες.      

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικά δωμάτια με υψηλής ποιότητας έπιπλα και αξεσουάρ, ενώ δίνεται έμφαση σε οποιαδήποτε πτυχή λεπτομέρειας.

Για τον λόγο αυτό τα standard δωμάτια είναι 23τμ, ενώ οι σουίτες ξεκινούν απο 23τμ έως 50τμ. ( Για περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε τύπο διαμονής παρακαλώ δείτε τις επόμενες συνδέσεις ).

Κάθε γωνία του Metsikas Residence είναι λουσμένη σε ἐνα γλυκό φως που τονίζει τους αρμονικούς χρωματικούς του τόνους.
Μόλις 800 μέτρα από το μεγάλο λιμάνι της Θάσου, δίπλα στο καταπράσινο πευκόδασος και 1 χιλιόμετρο από το κέντρο του Λιμένα, το Metsikas Residence αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για συναρπαστικές περιηγήσεις στην περιοχή και απόλυτη χαλάρωση. Εμπνευσμένο από τη φύση, αφιερωμένο στη φιλοξενία, το Metsikas Residence είναι το μαγικό εκείνο μέρος που αποτελεί αφετηρία για το παραμύθι των διακοπών.

Η διαδρομή με πλοίο από Κεραμωτή για Θάσο κοστίζει 3ευρώ το άτομο και διαρκεί 35 λεπτά. Εάν επιθυμείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορούμε να σας παραλάβουμε από το Λιμάνι της Θάσου.

Βρείτε μας στο χάρτη